17:09:13    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 05 november 2012 13:36 uur

Politie pakt jonge inbrekers

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag omstreeks 01.15 uur op de Schijndelseweg twee jongens van 16 en 15 jaar aangehouden op verdenking van een inbraak bij een bedrijf aan die weg. Onbekend is uit welke woonplaats de jongens afkomstig zijn.

Kort voor de aanhouding kreeg de politie een melding dat bij het terrein van het bedrijf twee personen bezig waren met het openknippen van een hekwerk. Bij het bedrijf was een ruit vernield en waren sleutels weggenomen.

Ter plaatse zagen agenten twee jongens lopen die aan het signalement van de verdachten voldeden. Ze gingen ervandoor, maar konden na een korte achtervolging worden aangehouden. Bij de jongens werden onder meer een schroevendraaier, kniptang en sleutels aangetroffen. De politie onderzoekt de zaak en de verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Geerts advies Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Doornmalen electro Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht