21:44:42    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 01 mei 2012 16:47 uur, laatst gewijzigd op 01 mei 2012 16:48 uur

Politie onderzoekt verband babylijkje en vermissingszaak

Politie onderzoekt verband babylijkje en vermissingszaak

De politie Brabant-Noord onderzoekt een mogelijk verband tussen de vondst van een babylijkje in Liempde en een vermissingszaak in 's-Hertogenbosch. Een hoogzwangere vrouw sloeg in maart op de vlucht met haar twee kinderen en is sindsdien spoorloos.

De vrouw zou inmiddels bevallen kunnen zijn. De politie onderzoekt momenteel of er een verband kan zijn tussen de twee zaken. ,,Het is een mogelijkheid, maar we gaan er eigenlijk niet vanuit dat de kwesties verband houden met elkaar", stelt politiewoordvoerder Dion Luijten.

Vorige week werd in Liempde door een passant een babylijkje gevonden langs de Laarakkerweg. Het lichaampje zat in een vuilniszak. De politie deelde onder meer flyers uit en plaatste een lichtkrant waarmee getuigen werden opgeroepen zich te melden. Inmiddels zijn zestig tips binnengekomen die door een team van 25 rechercheurs worden onderzocht.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro