08:05:49    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 11 mei 2012 11:52 uur, laatst gewijzigd op 11 mei 2012 14:47 uur

Politie lanceert site over Sterre

De politie Brabant-Noord heeft vrijdag een website gelanceerd waarop informatie wordt gegeven over het onderzoek naar de vondst van het babylijkje in Liempde. Het meisje werd zondag 22 april dood aangetroffen aan de Laarakkerweg.

Op de website www.sterre2012.nl informeert de politie de burgers over het verloop en de stand van het onderzoek. Daarnaast kunnen mensen een reactie achterlaten en tips geven. Deze week werd bekend dat het dode meisje de naam Sterre van de Laarakker heeft gekregen. Burgemeester Frank van Beers gaf haar deze naam en zal aangifte doen van haar geboorte en overlijden. Ook krijgt Sterre een gemeentelijke uitvaart op begraafplaats Munsel in Boxtel.

De politie doet met 25 rechercheurs onderzoek naar de identiteit van de moeder. Na sectie is geconcludeerd dat het meisje kort geleefd heeft voor haar overlijden. Ook heeft de moeder mogelijk dringend medische hulp nodig.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Alfa buisman optiek TopSlank Elan Bikes support Beleef Boxtel Doornmalen electro Podium Boxtel EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Filipe Remax-optimus Huidtherapie Toverboom