11:57:17    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 10 oktober 2012 23:50 uur, laatst gewijzigd op 11 oktober 2012 13:55 uur

Politie betrapt mannen met buksen

Politie betrapt mannen met buksen

Bij een bedrijfspand aan de Ladonkseweg in Boxtel zijn woensdagavond twee mannen aangehouden op verdenking van het in bezit hebben en gebruiken van illegale wapens.

Rond 20.30 uur werden surveillerende agenten aangesproken door een voorbijganger die bij het pand harde knallen hoorde. De politie ging met meerdere eenheden naar bedrijventerrein Ladonk en de wegen rond het gebouw werden afgezet.

Daarnaast werd een politiehelikopter ingeschakeld om de situatie vanuit de lucht in beeld te brengen. Een uur later kwamen twee mannen uit het pand, beiden zijn naar het politiebureau gebracht. De agenten troffen in het gebouw meerdere zware luchtdrukwapens aan, ook werden sporen gevonden die erop duiden dat er geschoten is.

De politie heeft de zaak in onderzoek en gaat er van uit dat het gaat om een oefening. ,,Er hingen meerdere schietschijven in het pand”, zegt een woordvoerder. ,,We denken dat de mannen het gebouw rechtmatig zijn binnengekomen, er zijn geen sporen van inbraak aangetroffen.”

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 11 oktober.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Beleef Boxtel Elan Bikes support buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies EmielTechniek TopSlank Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Olieenzo Alfa Podium Boxtel Toverboom Filipe Café zaal Kloosterzicht