08:36:55    zondag, 16 juni 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 21 november 2013 16:51 uur, laatst gewijzigd op 21 november 2013 16:53 uur

Poederbrief voor bestuur De Rots

Poederbrief voor bestuur De Rots

Bij Anyfma, de winkel van voorzitter Yvonne Snijders van De Rots, is donderdagmiddag een poederbrief afgeleverd. De moeder van Snijders opende de brief waarin wit poeder zat, waardoor ze een brandend gevoel op haar handen kreeg. De politie onderzoekt de zaak.

Meteen na het telefoontje van haar moeder heeft Snijders contact opgenomen met de politie. Een zogenaamde explosievenverkenner kwam ter plaatse om de brief te onderzoeken. Deze is meegenomen en wordt door de politie grondig onderzocht. ,,Het zal waarschijnlijk niet om een gevaarlijke stof gaan, maar het is wél een vorm van bedreiging", aldus een woordvoerder van de politie.

Snijders is ontzettend geschrokken van de brief. Niet alleen van het poeder, maar ook van de inhoud. ,,De schrijver meldt helemaal achter de gemeente Boxtel te staan en zegt dat ik geen capaciteiten heb om De Rots te runnen. Ik vind het onbegrijpelijk dat iemand zoiets doet. Het kan dat je het niet met mij eens bent, maar deze actie is echt onfatsoenlijk en beangstigend."

Advertenties