00:58:31    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 19 oktober 2013 16:43 uur, laatst gewijzigd op 19 oktober 2013 16:50 uur

Ploegersprins heeft iets met Ali B

Ploegersprins heeft iets met Ali B

Op de foto: Rapper Ali B heeft iets met de nieuwe prins van Ploegersland. Maar wat? De rapper was in 2008 te gast in Hof van Liempde vanwege 3FM Serious Request. (Foto: Marc Cleutjens).

Wekelijks tot zijn openbare installatie heeft de Geheimcommissie van de Liempdse prinsenvereniging De Ploegers een tip gegeven die moest leiden tot de onthulling van de identiteit van de nieuwe leutvorst. Morgen, vrijdag 25 oktober is de installatie in ploegersresidentie De Punder aan de Dorpsstraat in Liempde.

Deze week vroeg de commissie zich af of iedereen de tip heeft opgevolgd om een balletje op te gooien bij de buurman. Deze week werden de laatste tips rondgestrooid. Tip 10 geeft aan dat de nieuwe prins een speciale relatie heeft met rapper Ali B. Tip 11 is de oproep om naar de installatie te komen. Die begint om 20.15 uur in De Punder en zal aan alle geheimzinnigheid een einde maken.

Wie de identiteit van de Liempdse prins nu al denkt te kennen, kan mailen naar redactie@ploegers.nl. De winnaar maakt kans op twee kaartjes voor de zittingsavonden in Ploegersland. Inzenden kan tot vrijdag 25 oktober 18.00 uur.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek EmielTechniek Geerts advies Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Filipe Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Alfa Café zaal Kloosterzicht Toverboom Remax-optimus Elan Bikes support Geld en Makelaardij TopSlank