RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
07:27:02    zondag, 18 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 02 april 2012 17:14 uur, laatst gewijzigd op 02 april 2012 17:18 uur

Ploegers bijeen in Lennisheuvel

Ploegers bijeen in Lennisheuvel

Op de foto: De winnaars van de ploegwedstrijden in Lennisheuvel poseren met hun trofee op de akker aan de Mijlstraat. (Foto: Luud Jacobs, KLW).

De Klassieke Landbouw Werktuigenvereniging (KLW) organiseerde zondag op een terrein aan de Mijlstraat in Lennisheuvel het jaarlijks ploegkampioenschap. In drie categorieën konden de welgeteld 53 deelnemers prijzen winnen: rondgaande wielploegen, rondgaande hefploegen en heen en weergaande ploegen.

Een deskundige jury beoordeelde tijdens de titelstrijd verschillende facetten van het ploegwerk, onder meer de diepte en rechtheid van de voor en de manier waarop groen en stoppels onder het zand worden gewerkt. Verder werd nauwlettend bekeken dat niet dieper dan 25 centimeter werd geploegd en dat alle ’ruggen’ gelijkmatig en recht waren.

Alle prijswinnaars ontvingen een trofee, die beschikbaar was gesteld door loon- en grondverzetbedrijf Van Pinxteren in Boxtel. Indien de winaars zijn aangesloten bij georganiseerde ploegverenigingen, kan kwalificatie voor nationale en internationale kampioenschappen worden afgedwongen.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Natasja fashion Toverboom Kindertuin Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Koppelmans Zwanenberg adviesgroep Doornmalen electro Rijschool Dolman Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Olieenzo Gemeente Boxtel 040Fit Tiga