02:00:17    woensdag, 08 april 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 15 december 2011 09:45 uur, laatst gewijzigd op 15 december 2011 14:36 uur

Pleidooi voor samenwerking tussen gemeenschapshuizen

De besturen van De Walnoot, De Rots en De Orion hebben overleg gehad met de gemeente Boxtel over de toekomst van de gemeenschapshuizen. De drie besturen voelen voor samenwerking waarbij ook andere maatschappelijke organisaties aan zouden moeten sluiten.

In mei 2010 werd door de Boxtelse gemeenteraad de notitie ’Activiteiten binden Boxtel’ vastgesteld. Inmiddels is er overleg geweest tussen de gemeente Boxtel en de besturen van de gemeenschapshuizen. Volgens wethouder Anton van Aert speelt de taak van de gemeenschapshuizen een belangrijke rol in het overleg. ,,We moeten besluiten wat we precies willen met deze voorzieningen én helder krijgen wat de rol van de gemeente daarin gaat zijn.”

Zowel de gemeente Boxtel als hoofdbeheerder Eric Schouten van De Rots zien graag dat de gemeenschapshuizen in Boxtel gaan samenwerken met andere maatschappelijke organisaties. ,,Het volgende overleg zal daar op gericht zijn”, aldus Schouten.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Podium Boxtel buisman optiek Elan Bikes support Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Toverboom Geerts advies Huidtherapie Remax-optimus