RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:25:49    zaterdag, 19 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 19 mei 2013 11:55 uur, laatst gewijzigd op 20 mei 2013 14:09 uur

Play-offs voor MEP H1 en D1

Play-offs voor MEP H1 en D1

De vrouwen van hockeyvereniging MEP werden onlangs kampioen in de eerste klasse C. Zij strijden met de andere kampioenen in de eerste klasse om twee plekken in de overgangsklasse. Ook de mannen starten zondag 26 mei met de play-offs.

De vrouwen spelen de eerste serie wedstrijden tegen hockeyclub Schaerweijde uit Zeist. Hierbij geldt het 'best of three principe': de ploeg die als eerste twee wedstrijden wint, is winnaar van de play-off serie en promoveert direct naar de overgangsklasse. Bij verlies wordt er op 9, 15 en 16 juni een tweede reeks play-offs gespeeld voor een nieuwe kans op promotie.

De mannen van MEP behaalden zondag 12 mei de tweede plek in hun klasse na winst op Goirle. Ook zij dingen hierdoor mee naar een plek in de overgangsklasse. De tegenstander in de eerste serie is Zwolle. Ook hier geldt het 'best of three principe'.

Zondag 26 mei as. worden in Park Molenwijk de eerste wedstrijden gespeeld. De vrouwen starten zondag 26 mei om 12.00 uur in Park Molenwijk tegen Schaerweijde. De hockeyers spelen ook thuiswedstrijd; hun duel start om 15.00 uur. In verband met de verwachte drukte vraagt MEP de bezoekers zoveel mogelijk te voet of op de fiets te komen. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Olieenzo SNS Bank Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen