01:35:50    maandag, 13 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 15 februari 2012 13:01 uur, laatst gewijzigd op 15 februari 2012 13:02 uur

Plan Witte School in ijskast

Plan Witte School in ijskast

Op de foto: Zicht op het toekomstig bouwterrein Witte School in Liempde. (Foto: Albert Stolwijk).

Het gemeentebestuur is enthousiast over de plannen, net als veel inwoners van Liempde. Vorige week gaf ook de welstandscommissie het groene licht voor de bouw van 25 zorgwoningen op het terrein van de voormalige Witte School in Liempde. Nu duidelijk is dat vijf bezwaarmakers naar de Raad van State stappen, laat de bouw waarschijnlijk nog lange tijd op zich wachten en verdwijnen de plannen in de ijskast.

Architectenbureau Snijders & Van Stekelenburg uit Boxtel maakte het ontwerp voor het bouwplan, dat medio vorig jaar werd gepresenteerd door wethouder Wim van der Zanden en vertegenwoordigers van de Stichting Goed Wonen Liempde. Het terrein van de Witte School ligt al geruime tijd braak; tussen de Nieuwstraat en de Dorpsstraat is plaats voor 25 zorgwoningen die passen in het dorpskarakter van Liempde.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 16 februari.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Elan Bikes support Filipe Geld en Makelaardij Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Toverboom Podium Boxtel TopSlank Olieenzo Geerts advies