10:40:08    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 25 februari 2012 09:07 uur, laatst gewijzigd op 25 februari 2012 17:18 uur

Plafond Temps Perdu op instorten

Plafond Temps Perdu op instorten

Het Boxtelse eetcafé Le Temps Perdu is zaterdag en zondag gesloten. Het eetcafé aan de Markt werd vrijdagavond ontruimd nadat het personeel een scheur in het plafond ontdekte. De brandweer kwam ter plaatse en heeft het plafond gestut.

De scheur werd omstreeks 23.00 uur ontdekt, op dat moment waren er niet veel mensen aanwezig in het eetcafé. Het personeel heeft alle gasten verzocht het pand meteen te verlaten. ,,De scheur zat er voorheen nog niet. Juist omdat het er ineens was, vertrouwden we het niet", vertelt eigenaresse Claire Wijnstok. ,,De brandweer heeft het plafond gestut zodat er geen instortingsgevaar meer was."

De oorzaak van de scheur is bouwtechnisch mankement in het plafond. Komende week wordt het plafond gerepareerd. Wijnstok hoopt vrijdag 2 maart weer open te kunnen gaan.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Podium Boxtel Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Geerts advies TopSlank Remax-optimus Huidtherapie Doornmalen electro Elan Bikes support Beleef Boxtel buisman optiek EmielTechniek