RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:14:40    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 26 november 2013 16:01 uur, laatst gewijzigd op 26 november 2013 16:07 uur

Piepschuim in Podium Boxtel

Piepschuim in Podium Boxtel

Piepschuim, bestaande uit Cor Burger, Jacco Westeneng en Robert Koekoek, staat donderdag 28 november om 20.15 uur in Podium Boxtel aan de Burgakker. Het gezelschap toert door het land met haar tweede voorstelling ’In veel te strakke broeken’: een mix van cabaret, muziek en theater. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Het trio heeft twee theaterprogramma’s op haar naam staan en de try-outs voor de derde voorstelling, ’Op recept’, gaan in januari van start. In Podium Boxtel wordt de tweede voorstelling ’In veel te strakke broeken’ gespeeld. ,,Deze show gaat vooral over dingen die niet lekker zitten, in letterlijke en figuurlijke zin. We gaan in op maatschappelijke onderwerpen die volgens ons niet helemaal deugen. Dit doen we niet op een belerend toontje, maar we geven er een eigen draai aan. Daarmee hopen we te bereiken dat het publiek op een andere manier tegen bepaalde onderwerpen aankijkt", vertelt Cor Burger.

Piepschuim wordt vaak omschreven als een mix van theater, muziek en cabaret. ,,We plakken er zelf geen sticker op, want we doen gewoon wat we leuk vinden”, legt Burger uit. ,,Maar wie denkt de hele avond de slappe lach te hebben, komt bedrogen uit. Er wordt zeker gelachen, maar ook theater en muziek spelen een heel belangrijke rol.” Zo komen er tal van instrumenten voorbij. ,,Bezoekers krijgen een mooie muzikale theatervoorstelling te zien met een bak energie. Tegelijkertijd hoop ik ook dat ze iets van de voorstelling mee naar huis nemen om over na te denken.”

Brabants Centrum verloot 2 kaarten onder de lezers. Wie kans wil maken op de entreetickets, kan een e-mail sturen naar bc@brabantscentrum.nl. Uit alle inzendingen wordt één winnaar gekozen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Doornmalen electro Geerts advies Proef Culinair Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen SNS Bank