08:27:19    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 19 juni 2011 10:28 uur, laatst gewijzigd op 21 juni 2011 21:48 uur

Picknick op boorlocatie schaliegas

De actiegroep Groenfront houdt zondag 26 juni van 12.00 tot 16.00 uur een demonstratieve picknick op het terrein waar de bedrijven Cuadrilla en Brabants Resources willen boren naar schaliegas. Het terrein is gelegen nabij bedrijventerrein Vorst en het kerkdorp Lennisheuvel; de toekomstige boorlocaties zijn al te herkennen aan blauwe peilstokken.

De picknick is volgens de organisatoren van Groenfront bedoeld voor sympathisanten van de groep Schaliegasvrij Boxtel, die enkele weken geleden een eerste informatieve bijeenkomst hield in Boxtel. Volgens Groenfront is de picknick een ’gezellige, informatieve en ludieke actie’ om te benadrukken dat omwonenden en mensen die opkomen voor het milieu in Brabant deze vorm van gaswinning niet wenselijk achten.

De actiegroep zorgt voor koffie en soep. Namens Groenfront zullen drie vertegenwoordigers het woord voeren.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Alfa Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Geerts advies TopSlank Filipe Doornmalen electro Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Geld en Makelaardij Huidtherapie Beleef Boxtel