RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
14:36:12    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 16 april 2013 12:25 uur, laatst gewijzigd op 16 april 2013 12:30 uur

Petitie voor Rabo Beach Break

Petitie voor Rabo Beach Break

Op de foto: Op de Markt in Boxtel wordt al jaren een volleybaltoernooi gehouden. Sinds drie jaar werd dit evenement uitgebreid met optredens van artiesten (Archieffoto: Peter de Koning).

Op de website www.petities.nl is een petitie geplaatst voor behoud van de Rabo Beach Break. Het volleybalevenement op de Markt in Boxtel is dit jaar door de organisatie afgeblazen na protesten van omwonenden.

Sinds dinsdag is het mogelijk op www.petities.nl een handtekening achter te laten. Met de petitie willen de aanhangers van de Rabo Beach Break bewerkstelligen dat het evenement in een gewijzigde vorm doorgang kan krijgen en dat er een overleg komt tussen de organisatie en omwonenden.

Nadat bekend werd dat de Rabo Beach Break niet doorgaat, hebben aanhangers van het evenement op Facebook de pagina Steun BeachvolleyBoxtel opgericht waar mensen reacties kunnen plaatsen. Ook via e-mail stromen steunbetuigingen binnen. De reacties worden gebundeld en aangeboden aan burgemeester Hans van Brummen tijdens de gemeenteraadsvergadering op dinsdag 23 april.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen