RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
13:47:38    vrijdag, 16 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 27 januari 2012 16:21 uur, laatst gewijzigd op 27 januari 2012 16:23 uur

Peter Faber in Podium Boxtel

Peter Faber in Podium Boxtel

Op de foto: Acteur en toneelspeler Peter Faber staat donderdag 2 februari in Podium Boxtel.

Met ’Peter Faber speelt Fo’ vertolkt de in 1943 in Duitsland geboren acteur en toneelspeler een solovoorstelling die is geïnspireerd op het rijke werk van de Italiaanse acteur, schrijver, schilder én Nobelprijswinnaar Dario Fo. Donderdag 2 februari is hij te gast in Podium Boxtel; er zijn nog kaarten.

Satire en commedia dell’ arte. Dat zijn de ingrediënten van de voorstelling waarin Peter Faber straattheater in optima forma laat zien. Met Frans Roth heeft Faber een aantal van Dario Fo’s meest actuele en mooiste verhalen vertaald en bewerkt.

Peter Faber was oprichter van het Werktheater en werd tweemaal bekroond met de Louis d’Or, de grootste toneelprijs in Nederland. Hij speelde in musicals als De Jantjes en Peter Pan en was hij als acteur te zien in bekende films als Max Havelaar, Dokter Vlimmen, Schatjes en Soldaat van Oranje en de spannende tv-serie ’Duel in de diepte’.

Kaarten voor ’Peter Faber speelt Fo’ kosten 17 euro en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Elckerlijc, UITpunt Boxtel en via www.podiumboxtel.nl.

KAARTEN WINNEN?

Brabants Centrum verloot onder haar lezers tweemaal twee vrijkaartjes voor de voorstelling van Peter Faber. Belangstellenden kunnen tot woensdag 1 februari een e-mail voorzien van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer sturen naar bc@brabantscentrum.nl. Over de uitslag van de verloting kan worden gecorrespondeerd.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Rijschool Dolman SNS Bank Olieenzo Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Toverboom 040Fit Zwanenberg adviesgroep Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Beleef Boxtel Kindertuin Geld en Makelaardij Huidtherapie Doornmalen electro Koppelmans