03:18:08    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 24 februari 2014 11:02 uur, laatst gewijzigd op 24 februari 2014 11:13 uur

Petazzie! helemaal volgeboekt

Petazzie! helemaal volgeboekt

Op de foto: Kolderieke blaasmuziek in alle soorten en maten. Dat is het succesvolle recept van het Boxtelse dweilfestival Petazzie! op carnavalsdinsdag. (Foto: Petazzie!)

Met 21 deelnemende dweilorkesten zit het programma van het Eendengatse muziekfestival Petazzie! ook dit jaar weer bomvol. Liefst 21 dweilorkesten spelen carnavalsdinsdag 4 maart van 13.55 tot 19.55 uur doorlopend feestnummers op drie podia in grand café Rembrandt (Rechterstraat) en zaal De Comsche Hoeve (Stationsstraat).

Petazzie! is wijd en zijd een begrip geworden onder de dweilorkesten en wordt georganiseerd door de plaatselijke muziekgroepen De Volle Bloas en The Ducktownband. In Boxtel staat het gratis toegankelijk evenement garant voor een daverende afsluiting van het zottenfeest. Tussen Rembrandt en De Comsche Hoeve rijdt de hele middag een treintje waarvan muzikanten en publiek gratis gebruik kunnen maken.

De muzikanten van hofkapel De Knoestjes uit de Essche Oggelvorsenpoel zijn naast De Volle Bloas voor de elfde keer present. Naast medeorganisator The Ducktownband hebben zich aangemeld: De Aggemarvanhuisaf Band (Boxtel), Plèkbènt (Haaren), Eigenwijs (Oirschot), Spoorbend (Helvoirt), She’s Showband (Udenhout), De Krieltjes en De Buitenbintjes (Oisterwijk), De Blaospepkes (Drunen), eXperience BrassBand, De Hurkers, Blusswerruk, Play it again Sam, Bourgondisch Brass Comfort, BlitZ en De Kwelpiepers (Eindhoven), Bar Gebeure (Dordrecht), Heintje Davids Collectief (Gemert) en De Hoetetoeters (IJsselstein). Voor foto’s van vorige edities en meer informatie: kijk op www.petazzie-boxtel.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Geerts advies Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie