RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
21:20:21    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 24 februari 2014 11:02 uur, laatst gewijzigd op 24 februari 2014 11:13 uur

Petazzie! helemaal volgeboekt

Petazzie! helemaal volgeboekt

Op de foto: Kolderieke blaasmuziek in alle soorten en maten. Dat is het succesvolle recept van het Boxtelse dweilfestival Petazzie! op carnavalsdinsdag. (Foto: Petazzie!)

Met 21 deelnemende dweilorkesten zit het programma van het Eendengatse muziekfestival Petazzie! ook dit jaar weer bomvol. Liefst 21 dweilorkesten spelen carnavalsdinsdag 4 maart van 13.55 tot 19.55 uur doorlopend feestnummers op drie podia in grand café Rembrandt (Rechterstraat) en zaal De Comsche Hoeve (Stationsstraat).

Petazzie! is wijd en zijd een begrip geworden onder de dweilorkesten en wordt georganiseerd door de plaatselijke muziekgroepen De Volle Bloas en The Ducktownband. In Boxtel staat het gratis toegankelijk evenement garant voor een daverende afsluiting van het zottenfeest. Tussen Rembrandt en De Comsche Hoeve rijdt de hele middag een treintje waarvan muzikanten en publiek gratis gebruik kunnen maken.

De muzikanten van hofkapel De Knoestjes uit de Essche Oggelvorsenpoel zijn naast De Volle Bloas voor de elfde keer present. Naast medeorganisator The Ducktownband hebben zich aangemeld: De Aggemarvanhuisaf Band (Boxtel), Plèkbènt (Haaren), Eigenwijs (Oirschot), Spoorbend (Helvoirt), She’s Showband (Udenhout), De Krieltjes en De Buitenbintjes (Oisterwijk), De Blaospepkes (Drunen), eXperience BrassBand, De Hurkers, Blusswerruk, Play it again Sam, Bourgondisch Brass Comfort, BlitZ en De Kwelpiepers (Eindhoven), Bar Gebeure (Dordrecht), Heintje Davids Collectief (Gemert) en De Hoetetoeters (IJsselstein). Voor foto’s van vorige edities en meer informatie: kijk op www.petazzie-boxtel.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Proef Culinair Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Olieenzo Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen