15:00:21    vrijdag, 03 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 23 mei 2012 14:48 uur, laatst gewijzigd op 23 mei 2012 14:59 uur

Persoon bevrijd uit stationslift

De brandweer van Boxtel kreeg woensdagmiddag rond half twee een melding over een persoon die vastzat in een van de liften op het NS-station. Een voorbijganger wist het slachtoffer echter al vrij snel te bevrijden. 

Nadat duidelijk was dat er iemand vastzat in een van de liften, alarmeerde een medewerkster van de kiosk de brandweer. ,,Gelukkig wist een voorbijganger de deuren van de lift open te krijgen, want het is geen pretje om met dit warme en benauwde weer opgesloten te zitten", zei de medewerkster. ,,Ik heb ook een reparateur gebeld om de lift te onderzoeken op eventuele mankementen om herhaling te voorkomen."

Liftopsluitingen zijn al vaker voorgekomen bij het NS-station aan het Stationsplein in Boxtel. Met name een jaar geleden in de maanden mei, juni en juli was het regelmatig raak. De brandweer wordt in dit soort gevallen vaak gelarmeerd, terwijl de bevrijding van vastgeraakte personen in eerste instantie een taak is voor de NS en haar beveiligingsbedrijf.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Geld en Makelaardij Filipe Beleef Boxtel Geerts advies Meubelmakerijdenberg Remax-optimus EmielTechniek Alfa Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support TopSlank Olieenzo