00:17:13    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 08 mei 2012 10:10 uur, laatst gewijzigd op 08 mei 2012 10:13 uur

Personeel ITB verrast directeur

Personeel ITB verrast directeur

Op de foto: Directeur Hans van Dooremalen van ITB vond het niet vervelend dat hij uitbundig werd geattendeerd op zijn vijftigste verjaardag. (Foto: ITB).

Directeur Hans van Dooremalen van het Boxtelse bedrijf ITB Precisietechniek keek verbaasd toen hij maandagmorgen op zijn werk arriveerde. Voor zijn vijftigste verjaardag verraste het personeel hem met een enorme opblaaspop. Een geste die hij blijkens de foto wel kon waarderen...

Overal in het bedrijf waren sporen te vinden dat Van Dooremalen nu Abraham heeft gezien. ,,Inclusief de gebruikelijke potjes mosterd. Ik kon er niet omheen en daarom heb ik ook maar getrakteerd op Bossche bollen."

Thuis was de Boxtelaar ook al verrast. Onder meer met een miniatuurafbeelding van Abraham aan de autospiegel en een fraaie fotocollage van zijn drie kinderen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Filipe EmielTechniek buisman optiek Beleef Boxtel Remax-optimus Geerts advies TopSlank Podium Boxtel Alfa Toverboom Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Olieenzo Huidtherapie