RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:07:59    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 09 juni 2011 06:13 uur, laatst gewijzigd op 09 juni 2011 06:16 uur

Peloton Alpe d'HuZes onderweg

Peloton Alpe d\'HuZes onderweg

Op de foto: De leden van de ploegen Biking4Life, Ulteam en Kennie Besta Nie poseren met individuele deelnemers uit Boxtel, Liempde en Gemonde. (Foto: Marc Cleutjens).

Dit zijn ze, de 23 kanjers uit Boxtel, Liempde en Gemonde die vandaag meedoen aan de zesde editie van Alpe d’HuZes in de Franse Alpen. Gistermiddag ontmoetten de verschillende teams en individuele deelnemers elkaar op de top van Alpe d’Huez en natuurlijk werd een groepsfoto gemaakt. Het was een hartelijke ontmoeting van louter topsporters die slechts één doel hebben: presteren voor KWF Kankerbestrijding.

Tot uiterlijk acht uur vanavond fietsen de deelnemers naar boven. Een helletocht van precies 14 kilometer met een gemiddeld stijgingspercentage van meer dan 8. De meeste regionale deelnemers gaan voor zes loodzware fietsbeklimmingen; hardloper Stefan Sanders wil Alpe d’Huez twee tot drie keer bedwingen, ook geen geringe prestatie. Samen met alle andere deelnemers aan Alpe d’HuZes hopen de sporters een bedrag van liefst 20 miljoen euro op te halen.

Om klokslag 05.30 uur vanochtend ging Alpe d'HuZes van start. Een uitgebreide sfeerimpressie staat vanavond in Brabants Centrum.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Proef Culinair SNS Bank Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie