RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:43:49    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 17 maart 2012 18:40 uur, laatst gewijzigd op 17 maart 2012 18:43 uur

Pechtold signeert in Becoloth

Pechtold signeert in Becoloth

Op de foto: Fractievoorzitter Alexander Pechtold van D66 kwam zaterdagmiddag naar Boxtel om zijn nieuwe boek te signeren. Ook ging Pechtold in gesprek met bezoekers over actuele thema's. (Foto: Peter de Koning).

Alexander Pechtold, fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer, bracht zaterdagmiddag een bezoek aan Boxtel. Om zijn boek 'Henk, Ingrid en Alexander' te promoten, maakte hij een tour door Noord-Brabant die werd afgesloten in café Becoloth.

De fractievoorzitter presenteerde zijn boek zaterdag in Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Een bezoek aan Boxtel mocht daarbij niet ontbreken. ,,Mijn vader heeft vroeger in de Molenstraat gewoond. Het is voor mij altijd bijzonder om hier naartoe te komen”, vertelde Pechtold.

In zijn boek 'Henk, Ingrid en Alexander' zijn interviews opgenomen met mensen die bij de vorige verkiezingen op de politieke partij PVV hebben gestemd. Pechtold schreef het boek omdat hij wilde weten wie deze kiezers zijn. Zijn conclusie? ,,Henk en Ingrid bestaan niet. De PVV-stemmers zijn afkomstig uit allerlei lagen van de samenleving.”

Diverse Boxtelaren kwamen naar Becoloth om een exemplaar van het boek te kopen en deze te laten signeren. Het boek is onder meer verkrijgbaar bij boekhandel Elckerlijc.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Proef Culinair SNS Bank Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel