06:02:24    donderdag, 27 juni 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 13 september 2012 21:39 uur, laatst gewijzigd op 18 september 2012 21:50 uur

Pater Moeskroen in 'Podium'

Pater Moeskroen in \'Podium\'

Karavaan. Dat is de titel van het humoristische muziekspektakel dat de bekende band Pater Moeskroen vrijdag 21 september om 20.15 uur verzorgt in Podium Boxtel aan de Burgakker. De Paters trakteren op een voorstelling vol romantiek, humor en Keltische muziek.

Als zes straatmuzikanten vertellen de leden van Pater Moeskroen het verhaal met hun enorme arsenaal aan instrumenten. Als het doek sluit, verzorgen de heren in de foyer nog een toegift met hun grootste hits. Karavaan is het verhaal over een rondtrekkend circus dat in een grijs verleden geroemd werd om haar sprankelende voorstellingen en spraakmakende artiesten.

Maar de tijden zijn veranderd: het publiek blijft weg, de tentdoeken vertonen scheuren en het geld raakt langzaam op! De markante directeur doet nog een laatste poging om aan de ondergang te ontkomen en roept de hulp in van zes straatmuzikanten die met hun vrolijke en aanstekelijke muziek een glimlach op ieders gezicht toveren. Zijn zij in staat het tij te doen keren?

Kaartverkoop via www.podiumboxtel.nl en natuurlijk boekhandel Elckerlijc, UITpunt en aan de kassa van Podium Boxtel op 21 september.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Olieenzo Geld en Makelaardij Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro