RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:18:12    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 13 september 2012 21:39 uur, laatst gewijzigd op 18 september 2012 21:50 uur

Pater Moeskroen in 'Podium'

Pater Moeskroen in \'Podium\'

Karavaan. Dat is de titel van het humoristische muziekspektakel dat de bekende band Pater Moeskroen vrijdag 21 september om 20.15 uur verzorgt in Podium Boxtel aan de Burgakker. De Paters trakteren op een voorstelling vol romantiek, humor en Keltische muziek.

Als zes straatmuzikanten vertellen de leden van Pater Moeskroen het verhaal met hun enorme arsenaal aan instrumenten. Als het doek sluit, verzorgen de heren in de foyer nog een toegift met hun grootste hits. Karavaan is het verhaal over een rondtrekkend circus dat in een grijs verleden geroemd werd om haar sprankelende voorstellingen en spraakmakende artiesten.

Maar de tijden zijn veranderd: het publiek blijft weg, de tentdoeken vertonen scheuren en het geld raakt langzaam op! De markante directeur doet nog een laatste poging om aan de ondergang te ontkomen en roept de hulp in van zes straatmuzikanten die met hun vrolijke en aanstekelijke muziek een glimlach op ieders gezicht toveren. Zijn zij in staat het tij te doen keren?

Kaartverkoop via www.podiumboxtel.nl en natuurlijk boekhandel Elckerlijc, UITpunt en aan de kassa van Podium Boxtel op 21 september.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg SNS Bank Beleef Boxtel Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies