02:05:08    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 09 december 2014 11:32 uur, laatst gewijzigd op 09 december 2014 11:38 uur

Passieprijs voor Babs van Geel

Passieprijs voor Babs van Geel

Op de foto: Babs van Geel met staatssecretaris Martin van Rijn na de uitreiking van de Vriendenloterij Passieprijs.

Babs van Geel, initiatiefnemer en voorzitter van de stichting ‘Eet met je hart’ heeft uit handen van staatssecretaris Martin van Rijn maandag 8 december de Vriendenloterij Passieprijs ontvangen. De oud-inwoonster van Boxtel werd door de jury getypeerd als een hartverwarmend voorbeeld uit de participatiesamenleving. ‘Eet met je hart’ zet zich in voor bestrijding van eenzaamheid onder ouderen.

In Rotterdam werden maandag de 'Meer dan handen Vrijwilligersprijzen 2014' uitgereikt tijdens een feestelijke avond. Babs van Geel was genomineerd voor de Vriendenloterij Passieprijs en won in de categorie Landelijke Projecten. Dit jaar werd de prijs voor het eerst uitgereikt aan een persoon die 'van onschatbare waarde is voor het project of het idee'. Staatssecretaris Van Rijn (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) reikte samen met minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in totaal acht prijzen uit.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Gemeente Boxtel Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen