RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:00:11    dinsdag, 25 september 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>
Vrijdag, 06 juni 2014 08:50 uur, laatst gewijzigd op 06 juni 2014 09:03 uur

'Parkeren wordt een probleem...'

\'Parkeren wordt een probleem...\'

Op de foto: De Baandervrouwenlaan in de Boxtelse wijk Selissenwal gaat vanaf maandag 16 juni op de schop. (Foto: Henk van Weert).

Bewoners van de Baandervrouwenlaan in Boxtel zijn vooral bezorgd over de beperkte parkeermogelijkheden tijdens de reconstructie van hun straat. Aannemingsbedrijf Jan van den Boomen uit Liempde start maandag 16 juni met de werkzaamheden.

Zo’n dertig buurtbewoners bezochten donderdag 5 juni de informatieavond in gemeenschapshuis De Walnoot. Daar gaven medewerkers van de aannemer samen met projectleider Peter van den Oetelaar van de gemeente Boxtel uitleg over het herinrichtingsproject dat in vier fasen wordt uitgevoerd. De straat wordt een 30-kilometerzone met vrijliggende fietspaden. Ook wordt de riolering vernieuwd.

Inhoudelijk hadden de bewoners weinig vragen. Wel uitten zij hun zorgen over de mogelijkheden om hun auto te parkeren. Nu al staan de parkeerplaatsen altijd vol, gaven meerdere sprekers aan. Hun voorstel om tijdens de reconstructie tijdelijk ook auto's te mogen plaatsen op grasveldjes in de buurt, wordt door de gemeente onderzocht. Een gemiste kans, vonden enkele bezoekers: ,,Erg naïef om daar niet vooraf bij stil te staan…”

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Toverboom Olieenzo 040Fit Zwanenberg adviesgroep Geerts advies Koppelmans Natasja fashion TopSlank Geld en Makelaardij Kindertuin Uitvaartonderneming Bijnen Tiga Doornmalen electro