21:46:32    donderdag, 02 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 04 oktober 2013 09:39 uur, laatst gewijzigd op 04 oktober 2013 09:42 uur

Parkeerverbod vrachtwagens in Esch

Parkeerverbod vrachtwagens in Esch

Op de foto: Het college van B. en W. wil een parkeerverbod voor vrachtwagens in Esch instellen. Eerder werd al een vrachtwagenverbod ingesteld in de bebouwde kom, met uitzondering van nabijgelegen transportbedrijven. (Foto: Albert Stolwijk).

Het college van B. en W. van de gemeente Haaren wil een parkeerverbod voor vrachtwagens invoeren in Esch. Het besluit ligt sinds deze week ter inzage in het gemeentehuis.

Eerder werd al een vrachtwagenverbod ingevoerd in de bebouwde kom van Esch. Om de overlast verder te beperken, werd ook nagedacht over een parkeerverbod. Dit geldt voor alle wegen binnen de bebouwde kom en is bedoeld voor voertuig langer dan 6 meter en hoger dan 2,4 meter.

Aan de Haarenseweg, Groenendaal, Runsdijk en Leunisdijk worden borden geplaatst die duidelijk maken dat er een parkeerverbod voor vrachtwagens geldt. Het verbod geldt niet op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 tot 18.00 uur.

Het voorgenomen besluit van het college ligt tot en met woensdag 13 november ter inzage bij het gemeentehuis en is ook te lezen via www.haaren.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Remax-optimus EmielTechniek Doornmalen electro Elan Bikes support TopSlank buisman optiek Alfa Podium Boxtel Geerts advies