RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:09:51    woensdag, 24 april 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 20 juni 2013 12:27 uur, laatst gewijzigd op 21 juni 2013 18:23 uur

Parade van rode hoeden in Boxtel

Parade van rode hoeden in Boxtel

Op de foto: Ans van den Bosch (midden) geeft uitleg over de collectie van Brabant Goedgemutst aan de Brabantse leden van de Red Hat Society. (Foto: Albert Stolwijk).

Het centrum van Boxtel kleurde donderdag rood en paars. De Boxtelse afdeling van de Red Hat Society, Purple Roses, heeft een feestelijke dag georganiseerd voor haar Brabantse collega’s.

120 vrouwen kwamen donderdag naar het Boxtelse centrum. Er werd gestart met een bezoek aan de Boxtelse raadzaal. Vervolgens maakten alle Brabantse leden van de Red Hat Society een tocht door het Boxtelse centrum. Verschillende winkeliers versierden hun etalages met rood en paars om de vrouwen extra welkom te heten.

De vrouwen wandelden richting het Wasch- en Strijkmuseum en bekeken ook de collecties van Brabant Goedgemutst met belangstelling. Tenslotte staan er nog verschillende wandeltochten om het programma, zodat de Brabantse leden kennis kunnen maken met Boxtel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Doornmalen electro Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Olieenzo Proef Culinair