RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
04:30:04    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 11 april 2012 10:34 uur, laatst gewijzigd op 11 april 2012 10:39 uur

Paasmiddag op kinderboerderij

Paasmiddag op kinderboerderij

Op de foto: Een paashaas las zaterdag tijdens een middagactiviteit op de kinderboerderij voor uit het boek 'Dottie's eieren'. (Foto: kinderboerderij Boxtel).

De Stichting Kinderboerderij en Brede Scholen Boxtel organiseerden zaterdag voor de tweede keer een activiteit voor de jeugd, met ondersteuning van bibliotheek De Meierij en Wijkorgaan Boxtel-Oost. Het thema van deze middag was Pasen. De paashaas vertelde verhalen, kinderen konden knutselen en werden geschminkt.

Voor een euro was de jeugd een middag welkom op de Kinderboerderij aan het Apollopad. Kinderen mochten een paashaastrekpop en een eierdopje knutselen of een paastak versieren. Daarnaast waren er twee ijverige schminksters aanwezig om de jeugd om te toveren tot paashazen, vlinders, piraten en feeën.

De paashaas las voor uit het boek ’Dottie’s eieren’, geadviseerd door de Bibliotheek de Meierij. Ook waren er materialen aangeleverd om het boek tot leven te brengen, zoals een kip en eieren in verschillende stadia van uitbroeden. De organisaties kijken tevreden terug op de middag waarbij de opkomst groot was.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Olieenzo Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Doornmalen electro