18:55:24    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 01 april 2014 13:42 uur, laatst gewijzigd op 01 april 2014 13:51 uur

PPA kiest voor twee partijen

PPA kiest voor twee partijen

Op de foto: D66, de partij van kersvers gemeenteraadslid Marom Ayoubi uit Gemonde, is een van de partijen waarmee PPA een coalitie wil gaan vormen in Sint-Michielsgestel.

De grote winnaar van de gemeenteraadsverkiezingen in Sint-Michielsgestel PPA (Plaatselijke Politieke Alliantie) kiest voor samenwerking met De Gestelse Coalitie en D66.

De drie partijen gaan volgens Mathijssen proberen een solide coalitie te vormen. De beoogd wethouders zijn behalve Mathijssen, Koos Loose (De Gestelse Coalitie) en Alexander van den Dungen (D66).

De PPA ging van op 19 maart van vier naar zes zetels en is daarmee de grootste partij in de gemeenteraad van Sint-Michielsgestel. De Gestelse Coalitie, voortgekomen uit Gestels Belang en Gestels Manifest, sleepte vier zetels in de wacht, terwijl D66 bleef steken op twee zetels, maar wel meer stemmen kreeg dan in 2010. Marom Ayoubi uit Gemonde werd als raadslid van de laatstgenoemde partij gekozen op basis van voorkeursstemmen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Huidtherapie Geerts advies Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht