RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:55:53    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 15 april 2013 08:51 uur, laatst gewijzigd op 15 april 2013 08:52 uur

PHS bij Omroep Dommelland

In de uitzending van Dommelland Live van dinsdag 16 april om 20.30 uur wordt aandacht besteed aan het Programma Hoogfrequent Spoor, de Marokkaanse moskee in Boxtel, Koninginnedag en de landelijke dag van de mondgygiënist.

De gemeenteraad neemt in november een beslissing over een variant die een einde maakt aan het groeiend aantal verkeersopstoppingen rondom de dubbele spoorwegovergang in de Tongersestraat. Er heerst grote commotie rondom de invoering van de variant Leenhoflaan. Dit model kwam eerder niet door de burgerparticipatierondes, maar de gemeente heeft deze optie zelf opnieuw ingebracht. Dommelland praat met participanten en bewoners van de Leenhoflaan.

Het nieuwe bestuur van de Marokkaanse moskee in Boxtel wil graag de dialoog aangaan met de direct omwonenden en gelovigen van andere godsdiensten. Volgens voorzitter Hamid Omair ziet de islam mannen en vrouwen als gelijke en is de islam er juist om vrouwen te bevrijden van onderdrukking en terreur. In Dommelland wordt besproken hoe deze visie wordt uitgedragen in Boxtel?

Tenslotte is er ook aandacht voor de landelijke dag van de mondhygiënist op zaterdag 20 april en de festiviteiten in Boxtel rondom de laatste Koninginnedag op de vertrouwde datum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Proef Culinair Olieenzo