14:34:09    donderdag, 02 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 24 mei 2012 14:24 uur, laatst gewijzigd op 24 mei 2012 14:28 uur

PDC begroet 70e deelnemer

PDC begroet 70e deelnemer

Op de foto: Ghislaine de Brouwer (links) snijdt de vlaai aan die PDC-manager Els van Esch met haar collega Mandy Fijneman aanbood. Rechts op de foto Marusjka Lestrade en Martien van Beurden van de Stichting Brede Scholen Boxtel. (Foto: Henk van Weert).

Het Personeels Diensten Centrum (PDC) in Boxtel verwelkomde onlangs de zeventigste deelnemer. Stichting Brede Scholen Boxtel heeft zich aangesloten bij het centrum dat zich onder meer inzet voor beperking van ziekteverzuim, de levering van flexwerkers en hulp bij reïntegratie.

Als bestuurslid van de Brede Scholen Boxtel (BSB) vond Martien van Beurden het niet langer verantwoord personeelszaken te behartigen. ,,Als vrijwilliger ben ik nu eenmaal niet altijd op de hoogte van de wetten en regels die van toepassing zijn. Ik ben blij dat we nu professionele hulp krijgen”, vertelt Van Beurden, terwijl hij van een heerlijke stuk kersenvlaai met slagroom peuzelt. Want PDC-manager Els van Esch trakteerde maandagochtend in de brede school Wilgenbroek op taart omdat BSB zich als zeventigste instelling had aangesloten. ,,Maar inmiddels staat de teller op 72”, vertelde Van Esch glunderend.

Komende week neemt het PDC afscheid van Bert Heijen, die de laatste jaren vooral de onderhandelingen voerde met uitzendbureau's over de inzet van flexwerkers. Twee jaar geleden beëindigde Heijen zijn werk als personeelsfunctionaris van Legrand (voorheen Van Geel), maar voor het PDC, waarvan hij negen jaar geleden een van de initiatiefnemers was, bleef hij nadien nog actief.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Toverboom Doornmalen electro Olieenzo EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Podium Boxtel Geld en Makelaardij Filipe buisman optiek Alfa Elan Bikes support Remax-optimus Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg