18:52:15    zaterdag, 11 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 16 februari 2012 18:15 uur, laatst gewijzigd op 17 februari 2012 12:06 uur

Overval op café in Boxtel

Overval op café in Boxtel

De politie kwam donderdagavond in actie voor een overval op de Markt in Boxtel. Het gaat om café De Buurman. De dader wist te ontkomen. De politie is op zoek naar getuigen die de man hebben gezien voor of na de overval.

Er was sprake van één dader en er zijn geen wapens gebruikt. De politie geeft aan dat de overval omstreeks 17.15 uur plaatsvond. Het café was op dat moment gesloten maar de voordeur was open. Een getinte man met donker haar kwam de zaak binnen. Hij is 1.80 meter lang en had een blauw met witte tas bij zich. De man eiste geld en bedreigde de eigenaar door enkele glazen kapot te gooien. Hij wist met een som geld te ontkomen via de achterdeur richting de Monseigneur Bekkersstraat.

De politie is een onderzoek gestart en heeft met meerdere eenheden de omgeving afgezocht naar de dader. De man is echter spoorloos. De politie Brabant-Noord doet een beroep op mensen die de man voor of na de overval hebben zien lopen. Zij kunnen zich melden via telefoonnummer 0900 - 8844 of eventueel bij Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000. 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Podium Boxtel Alfa Huidtherapie Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Doornmalen electro Olieenzo Filipe Toverboom TopSlank buisman optiek