RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
05:44:35    vrijdag, 26 april 2019
brabants centrum logo
Maandag, 17 februari 2014 22:42 uur, laatst gewijzigd op 18 februari 2014 07:06 uur

'Overleg over bouw Selissen'

\'Overleg over bouw Selissen\'

Op de foto: Luchtopname van het gebied Selissen, gezien vanaf Heult. Op de voorgrond is de Dommel zichtbaar, voorbij de A2 ligt het plangebied.

De gemeente Boxtel zou met projectontwikkelaar Inveniam uit Oss in gesprek moeten gaan over het bouwplan voor Selissen. Dat stelde een meerderheid van de raadsfracties in de commissie Ruimtelijke Zaken maandagavond. De gemeente meldde eerder geen heil te zien in de bouwplannen van Inveniam.

De fracties stelden dat er weliswaar nog een aantal struikelblokken zijn voor woningbouw gerealiseerd kan worden, maar oordeelden ook dat heldere communicatie op zijn plaats is. Mogelijke problemen zijn de ontsluiting van het gebied, eventuele geluidshinder en de naastgelegen agrarische bedrijven.

Inveniam wil in vier fases huizen realiseren. De eerste fase omvat ruim 215 woningen. Projectontwikkelaar Bart Ophoff bezocht de vergadering en meldde nog steeds achter de plannen te staan. ,,We willen graag in overleg met de gemeente om eventuele knelpunten aan te passen."

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 20 februari.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Huidtherapie SNS Bank Gemeente Boxtel Geerts advies Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen