19:13:50    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 10 december 2013 08:47 uur, laatst gewijzigd op 10 december 2013 08:48 uur

Oudjaarsbal rap uitverkocht

Oudjaarsbal rap uitverkocht

De toegangsbewijzen voor het Oudjaarsbal van De Aggemarvanhuisaf Band op zaterdag 28 december waren deze week in vijf dagen tijd volledig uitverkocht. Het jaarlijkse muziekfeest in grand café Rembrandt staat in het teken van de Top 2000.

Het succes van de groots opgezette muziekshows Remember the Sixties in oktober zal beslist hebben bijgedragen aan de grote animo voor het Oudjaarsbal. De Aggemarvanhuisaf Band treedt er op met zanger Kees Berkelmans die twee maanden geleden tal van Elvis-hits coverde. Ook Charlotte Pennings, toen een van de backing vocals, komt nu als solist in de schijnwerpers.

Voorts treden ’nieuwe’ gezichten voor het voetlicht: Auke Stook, Céline Tuns en Marit van Gils hebben hun medewerking toegezegd en zijn anders regelmatig te beluisteren met respectievelijk de formaties Stripe Big Band, G@zzerop en Northern Lights. Voor de afronding van de line-up hoefde de band niet ver te zoeken. Het eigen gitaarduo, ook bekend als duo Joep & Rens, vertolkt nummers van onder andere Simon and Garfunkel en Coldplay.

Het Oudjaarsbal begint om 21.00 uur; een uur eerder gaat de zaal van Rembrandt open.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Elan Bikes support Filipe buisman optiek TopSlank Doornmalen electro Remax-optimus Olieenzo Geerts advies Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel EmielTechniek Geld en Makelaardij Toverboom Podium Boxtel