RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:25:00    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 05 december 2013 14:57 uur, laatst gewijzigd op 06 december 2013 08:49 uur

Oudjaarsbal met hits uit Top 2000

Oudjaarsbal met hits uit Top 2000

Het jaarlijkse Oudjaarsbal van De Aggemarvanhuisaf Band staat deze keer in het teken van de Top 2000. Het jaarlijkse radiospektakel leent zich bij uitstek voor een grandioos feest, aldus de muzikanten. In grand café Rembrandt verlenen diverse Boxtelse en Liempdse vocalisten zaterdagavond 28 december hun medewerking.

Met de toevoeging van Jan van Hoof op toetsen en zang van zowel Kees Berkelmans als Charlotte Pennings haalt De Aggemarvanhuisaf Band herinneringen op aan ’Remember the Sixties’, de succesvolle tribute aan Elvis Presley die in oktober plaatsvond. Naast zangtalenten die al eerder met het orkest optraden, komen echter ook ’nieuwe’ gezichten voor het voetlicht: Auke Stook, Céline Tuns en Marit van Gils. Voor de afronding van de line-up tekenen de twee gitaristen van De Aggemarvanhuisaf Band: Joep van den Nieuwenhuizen en Rens van den Braak die nummers vertolken van onder andere Simon and Garfunkel en Coldplay.

Entreebewijzen kosten vijf euro en zijn te bestellen via e-mail: aggemarvanhuisafband@hotmail.com. Bellen met voorzitter Ans van Weert kan ook: telefoonnummer (0411) 68 53 31. Zaal Rembrandt opent 28 december om 20.00 uur; een uur later start het muziekprogramma.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Geerts advies Proef Culinair Doornmalen electro