19:03:31    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 30 januari 2014 14:24 uur

Ouders op stap met wethouder

Ouders van jongeren gaan woensdag 12 februari op stap met wethouder Tossy de Man. Ze krijgen informatie over het Boxtelse uitgaansleven en er wordt gesproken over de nieuwe Drank- en Horecawet.

Wethouder De Man opent de avond om 19.45 uur in jongerencentrum B-Town. Er wordt een film getoond over uitgaan in Boxtel en het jongerenwerk geeft informatie over het omgaan met alcohol. Aansluitend worden de cafés Het Hart van Boxtel, De Nieuwe Stuiver en Markzicht bezocht. De politie, Halt Oost-Brabant en de GGD vertellen meer over het stapgedrag van jongeren.

De avond wordt georganiseerd door het Centrum van Jeugd en Gezin, ContourdeTwern, jongerencentrum B-Town, GGD, Halt Oost-Brabant en Novadic Kentron. Aanmelden kan tot woensdag 5 februari via cjg@boxtel.nl of (0411) 65 79 57.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek buisman optiek Toverboom Olieenzo Alfa Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Podium Boxtel Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Remax-optimus Filipe Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg