08:41:00    zondag, 25 augustus 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 25 januari 2013 08:56 uur, laatst gewijzigd op 27 januari 2013 10:37 uur

Ouderenzorg, een dilemma?

Ouderenzorg, een dilemma?

Op de foto: Arts en filosoof Bert Keizer schrijft op opvallend lichte toon over 'zware' onderwerpen als de angst voor opname in verpleeghuizen, wel of niet behandelen en euthanasie.

’Uitburgeren, hoe doe je dat? Blijven dokteren?’ Onder die titel houdt filosoof en arts Bert Keizer donderdag 7 februari een lezing met vragen over het levenseinde van mensen. Hij is uitgenodigd door de Protestantse Gemeente Boxtel en boekhandel Elckerlijc en spreekt vanaf 20.00 uur in het kerkje aan de Clarissenstraat.

Keizer is bekend van zijn columns in dagblad Trouw en door enkele spraakmakende boeken. Hij brengt onder woorden wat veel mensen bezighoudt als zij zelf ouder worden of bijvoorbeeld zorgen hebben over hun hoogbejaarde ouders. De vragen die kunnen rijzen rond het levenseinde, de dilemma’s rond wel of niet meer behandelen. Wie wil een behandeling? De medici, de ouderen zelf, hun kinderen?

Entreebewijzen kosten zeven euro (inclusief een kop koffie) en zijn te koop in boekhandel Elckerlijc aan de Markt in Boxtel en voor aanvang aan de zaal. Kaarten reserveren kan via telefoonnummer (0411) 67 85 65.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Doornmalen electro EmielTechniek Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Olieenzo