RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:11:42    maandag, 21 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 20 december 2012 11:14 uur, laatst gewijzigd op 20 december 2012 11:15 uur

Ouderen voeren kerstspel op

Ouderen voeren kerstspel op

Op de foto: Jaarlijks voert ouderentoneelclub Nooit Gedacht een kerstspel op in Lennisheuvel. Deze foto dateert uit 2004. (Archieffoto Brabants Centrum).

Ouderentoneelvereniging Nooit Gedacht uit Lennisheuvel speelt zondag 23 december de voorstelling Afscheid. Het toneelstuk is om 15.00 uur te zien in gemeenschapshuis Orion in het kerkdorp.

Weduwe Lily Mee leeft in een verpauperde stadswijk, die de gemeente wil saneren om de bewoners een nieuw comfortabel huis te bieden. Maar Lily wil niet verhuizen, ze heeft er haar hele leven gewoond met haar overleden echtgenoot. Lief en leed spelen nog steeds door haar gedachten. En wat zou haar man Joe gedaan hebben? Het publiek volgt haar strijd tegen de autoriteiten en zal bewondering krijgen voor haar halsstarrigheid. Nadat de hele buurt al is afgebroken, viert Lily een kerstfeest vol herinneringen. Zal het de laatste keer Kerstmis zijn in haar oude huis?

’Afscheid’ wordt opgevoerd onder leiding van Caspar en Ria Willers. Nooit Gedacht speelt de voorstelling ook in diverse verzorgingshuizen. Toegangskaarten voor de voorstelling in Orion kosten zes euro en zijn verkrijgbaar bij Jan Dekkers via telefoonnummer (0411) 67 75 59 of e-mail: jdekkers.vdh@hetnet.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Olieenzo Proef Culinair Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht