RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:02:08    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 16 december 2011 22:31 uur, laatst gewijzigd op 17 december 2011 10:30 uur

'Oudejaarsavond' in Boxtel

\'Oudejaarsavond\' in Boxtel

Op de foto: Vuurwerkgigant Van Hommel presenteerde vrijdagavond zijn uitgebreide collectie tijdens een vuurwerkshow bij sportcentrum De Braken. (Foto: Albert Stolwijk).

Vuurwerkgigant Van Hommel hield vrijdagavond bij sportcentrum De Braken een laser- en vuurwerkshow. Een groot aantal Boxtelaren kwam naar het terrein om te genieten van het evenement. Ook maakten enkelen alvast hun bestellijst voor oudjaarsavond compleet.

Het leek in Boxtel wel oudejaarsavond. Het siervuurwerk van Maurice van Hommel knalde door de lucht en zorgde voor bewonderende blikken bij het publiek. Wegens de vele regenval begon de demonstratie een half uurtje later dan gepland. De aanwezige Boxtelaren lieten zich daar echter niet door wegjagen en genoten tijdens het wachten van een kop warme erwtensoep.

Tijdens de show maakten vele bezoekers filmopnamen met hun mobiele telefoon. Van Hommel nodigden hen uit deze filmpjes op de website www.youtube.com te zetten, de mooiste filmpjes worden beloond met een vuurwerkpakket. Jesse van Loon (6) was samen met zijn vader Sjef druk bezig met filmen. ,,Ik wil met oudejaarsavond ook mooie pijlen afsteken", vertelde Jesse. ,,En natuurlijk ook rotjes. Die knallen lekker hard."

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie SNS Bank Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel