00:24:46    woensdag, 08 april 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 16 december 2011 22:31 uur, laatst gewijzigd op 17 december 2011 10:30 uur

'Oudejaarsavond' in Boxtel

\'Oudejaarsavond\' in Boxtel

Op de foto: Vuurwerkgigant Van Hommel presenteerde vrijdagavond zijn uitgebreide collectie tijdens een vuurwerkshow bij sportcentrum De Braken. (Foto: Albert Stolwijk).

Vuurwerkgigant Van Hommel hield vrijdagavond bij sportcentrum De Braken een laser- en vuurwerkshow. Een groot aantal Boxtelaren kwam naar het terrein om te genieten van het evenement. Ook maakten enkelen alvast hun bestellijst voor oudjaarsavond compleet.

Het leek in Boxtel wel oudejaarsavond. Het siervuurwerk van Maurice van Hommel knalde door de lucht en zorgde voor bewonderende blikken bij het publiek. Wegens de vele regenval begon de demonstratie een half uurtje later dan gepland. De aanwezige Boxtelaren lieten zich daar echter niet door wegjagen en genoten tijdens het wachten van een kop warme erwtensoep.

Tijdens de show maakten vele bezoekers filmopnamen met hun mobiele telefoon. Van Hommel nodigden hen uit deze filmpjes op de website www.youtube.com te zetten, de mooiste filmpjes worden beloond met een vuurwerkpakket. Jesse van Loon (6) was samen met zijn vader Sjef druk bezig met filmen. ,,Ik wil met oudejaarsavond ook mooie pijlen afsteken", vertelde Jesse. ,,En natuurlijk ook rotjes. Die knallen lekker hard."

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Remax-optimus Elan Bikes support Olieenzo Geerts advies TopSlank Beleef Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen Podium Boxtel buisman optiek Toverboom Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg