08:19:26    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 07 november 2011 14:29 uur, laatst gewijzigd op 07 november 2011 14:44 uur

Orthopedische operaties in Boxtel

Orthopedische operaties in Boxtel

Burgemeester Frank van Beers opent donderdag 10 november het nieuwe orthopedisch behandelcentrum in de Boxtelse vestiging van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. De operatiekamers en de afdeling dagbehandeling zijn ingericht met de nieuwste apparatuur voor kijkoperaties en sinds enkele weken in gebruik.

Onder leiding van orthopedisch chirurg Jaap Schoen moet het behandelcentrum in het voormalige Liduinaziekenhuis uitgroeien tot dé plek voor kijkoperaties. Iedereen met klachten aan knieën, enkels en schouders kan er terecht. Op termijn verwacht Schoen bijna drieduizend orthopedische ingrepen per jaar te doen in Boxtel. Zijn poli werkt nauw samen met het sportmedische centrum van JBZ.

Tijdens de opening vertelt Maartje Paumen, aanvoerster van de nationale hockeyvrouwen en olympisch kampioen, over haar ervaringen met orthopedische klachten.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Proef Culinair Geld en Makelaardij Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg