18:09:04    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 07 oktober 2013 12:24 uur

Orthopedagoog in bibliotheek

Woensdag 9 oktober verzorgt orthopedagoge Suzanne van der Star vanaf 20.00 uur in de bibliotheek aan de Burgakker in Boxtel de lezing ’Een vol hoofd’. De voordracht gaat over aandacht- en concentratieproblemen bij kinderen.

Kinderen met aandacht- en concentratieproblemen zijn gebaat bij professionele begeleiding, zegt Van der Star, die is verbonden aan de praktijk voor ouder- en kindbegeleiding Educadora. Laagdrempeligheid en persoonlijke betrokkenheid bij kind en gezin zijn hierin belangrijk om te komen tot een waardevolle samenwerkingsrelatie tussen therapeut, kind en gezin om hulp op maat te kunnen bieden. ,,Met goede voorlichting aan opvoeders en ouders wordt een eerste stap gezet in het bieden van ondersteuning bij het vinden van de juiste informatie en hulp”, aldus Van der Star.

De lezing is gratis toegankelijk, vooraf aanmelden is gewenst en kan via telefoon (0411) 67 29 70 of e-mail: boxtel@bibliotheekmeierij.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Remax-optimus EmielTechniek Podium Boxtel Elan Bikes support buisman optiek Huidtherapie Doornmalen electro Geerts advies Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Alfa Toverboom Olieenzo TopSlank Café zaal Kloosterzicht