RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
07:28:24    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 07 september 2014 18:34 uur

Oranjestraat is speelparadijs

Oranjestraat is speelparadijs

Al sinds 1998 worden eenmaal per jaar de Keizerstraat en de Frederik Jan Ottostraat afgesloten voor auto- en fietsverkeer. Zo ook zondag, tijdens de zeventiende editie van de straatspeeldag. Kinderen hoefden zich niet te vervelen met de attracties die in beide straten stonden opgesteld. Volwassenen konden onder het genot van een hapje en drankje kletsen en luisteren naar livemuziek.

De straatspeeldag werd geopend door burgemeester Mark Buijs die de wijk Selissen ’een klein dorp’ noemde. ,,De omgang tussen de wijkbewoners in Selissen is een voorbeeld voor de rest van Boxtel. Er wordt hier zóveel georganiseerd”, aldus de burgemeester. Vervolgens hielden alle aanwezigen een minuut stilte voor de slachtoffers van de ramp met de MH17. Kinderen lieten witte ballonnen op ter nagedachtenis aan de slachtoffers.

Vervolgens was het tijd om alle attracties uit te proberen. De buurtvereniging koos dit jaar voor nieuwe attracties. Zo waren er verschillende springkussens, een zweefmolen en een trampoline. Clown Cees verzorgde een goochel- en dansshow voor de jeugd en op een podium traden verschillende artiesten op. ,Het kan niet beter: we hebben allerlei nieuwe attracties en het weer zit ook nog eens mee”, zei voorzitter Jo van Son van buurtvereniging Oranjestraat. ,,Met dit evenement gaan we nog wel een tijdje door…”

Kijk voor meer foto’s op de Facebookpagina van Brabants Centrum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Doornmalen electro Gemeente Boxtel Olieenzo Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair