16:33:56    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 06 juli 2014 01:03 uur, laatst gewijzigd op 06 juli 2014 01:05 uur

Oranje naar halve finale WK

Oranje naar halve finale WK

Dankzij een overwinning op Costa Rica heeft het Nederlands elftal zaterdagavond de halve finale van het WK Voetbal in Brazilië gehaald. Na een spannende verlenging won Oranje de strafschoppenserie. Woensdag staat de halve finale tegen Argentinië op het programma.

De reguliere speeltijd en ook de verlenging leidden niet tot doelpunten. De strafschoppenserie werd dankzij twee mooie reddingen van keeper Tim Krul gewonnen. Na afloop barstte de feestvreugde los, ook in Boxtel. Auto's reden luid toeterend door de straten en op de Markt werd vuurwerk afgestoken.

Het was de eerste keer dat een WK-wedstrijd op de Markt kon worden bekeken. De organisatie van de Rabo Beach Break namen het initiatief voor vier televisieschermen. Vele Boxtelaren waren getuige van een spannende wedstrijd.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Toverboom Doornmalen electro Geld en Makelaardij Beleef Boxtel TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen EmielTechniek Filipe