RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:54:34    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 14 februari 2014 11:21 uur, laatst gewijzigd op 14 februari 2014 11:36 uur

Oranje Trophy: 'Boxtels' feestje

Oranje Trophy: \'Boxtels\' feestje

Op de foto: Dennis Schellekens en Fleur van Houtum kijken uit naar de reis van hun leven. Na een rally van tachtig dagen arriveren zij medio juni in Brazilië voor het WK voetbal. Met nóg vier plaatsgenoten… (Foto's: Gerard Schalkx).

Brabant zwaait zijn elfkoppige delegatie in de Oranje Trophy vrijdag 14 februari feestelijk uit. De vier auto’s en drie motoren staan van 18.00 tot 20.00 uur opgesteld op het Wilhelminaplein in Eindhoven. Ook de voertuigen van de zes deelnemers uit de gemeente Boxtel.

Dennis Schellekens en Fleur van Houtum (team Brabantse Samba) uit Boxtel en Antoon van den Langenberg uit Lennisheuvel en Rob Dito uit Liempde (Brabo to Rio) zijn met hun terreinwagen present in Eindhoven. William Kusters (Brabo BMW William) en Eric Verstappen (Brabo Biker) nemen hun motor mee om samen met de andere vijf Brabantse deelnemers aan de Oranje Trophy een feestje te bouwen in Eindhoven.

Zaterdag 15 februari sluiten ze aan in tijdens de proloog waaraan alle 52 rallyrijders deelnemen. Die promotierit start bij het Olympisch Stadion in Amsterdam en voert naar hotel New York, het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn in Rotterdam. Daar worden de meeste voertuigen ingescheept voor de overtocht naar New York. De Oranje Trophy start 25 maart om na 80 dagen te eindigen in Salvador de Bahia waar het Nederlands elftal op 13 juni tijdens het WK voetbal de eerste groepswedstrijd speelt tegen regerend wereldkampioen Spanje.

Op de foto: Toon van den Langenberg, William Kusters, Rob Dito en Eric Verstappen (vlnr) met de voertuigen waarmee ze dit jaar deelnemen aan de Oranje Trophy.

 

 

 

Auteur: Henk van Weert

Foto's

Oranje Trophy: \'Boxtels\' feestje

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Proef Culinair Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Olieenzo Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij