RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
03:21:58    woensdag, 16 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 14 april 2011 15:58 uur, laatst gewijzigd op 26 april 2011 14:49 uur

Optreden zangeres Karima voor leerlingen BHC

Optreden zangeres Karima voor leerlingen BHC

Zangeres Karima gaf vanmiddag een optreden op het Baanderherencollege. (Foto: Albert Stolwijk).

Onder de noemers Let’s See Action werden vanmiddag op het Baanderherencollege allerlei optredens gehouden. Leerlingen mochten hun kunsten op het podium laten zien. Naast zang en dans was er een diaboloact. Daarnaast verzorgde zangeres Karima Lemghari een verrassingsoptreden.

Let’s See Action werd vorig jaar voor het eerst gehouden. Volgens docent Maarten Koelink ligt het niveau dit jaar nog hoger. ,,Alle leerlingen mogen meedoen en we merken dat op onze school veel talent aanwezig is”, stelt Koelink. Ook zangeres Karima was onder de indruk van de optredens. ,,Volgend jaar moeten er wel meer jongens mee doen”, vindt Karima. ,,Er zitten hier toch ook wel jongens die kunnen dansen? Of in ieder geval rappen, daar zijn jullie vast goed in.”

De zangers is ook ambassadrice van Plan Nederland en zet zich in voor de campagne ’Because I’m a girl’. Het gelijknamige lied wordt door de scholieren enthousiast meegezongen. Karima is dan ook geen onbekende voor hen; ze gaf eerder al een lezing op de school over de campagne. ,,Jullie mogen best gaan staan om mee te dansen”, zegt de zangers. ,,Kom op zeg, het is vrijdagmiddag. En met dit mooie weer is het toch lastig om stil te blijven zitten?” De leerlingen gaven graag gehoor aan haar oproep en Karima zorgde ervoor dat er in de aula van de school een gezellig feestje ontstond. Koelink: ,,Het is hartstikke leuk. Volgend jaar doen we dit wat mij betreft weer.”

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie SNS Bank Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Geerts advies Beleef Boxtel