19:31:39    dinsdag, 18 juni 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 30 april 2011 15:51 uur, laatst gewijzigd op 01 mei 2011 08:37 uur

Optreden Kaz Lux afgelast

Optreden Kaz Lux afgelast

Op de foto: Kaz Lux (Foto: Peter de Koning)

Het optreden van de bekende Nederlandse zanger-gitarist Kaz Lux op de Markt in Boxtel gaat vanavond niet door. Lux heeft zich ziek gemeld bij Stichting Boxtel Vooruit, de organisator van de Boxtelse Oranjefestiviteiten. ,,Een grote teleurstelling maar niets aan te doen", zegt Ludy Meister namens de organisatie.

Kaz Lux, bekend van de legendarische rockgroep Brainbox, zou vanavond optreden met de plaatselijke band Go Rome. Dat optreden gaat wel door. Na het concert van Go Rome, dat een reprise verzorgt van het optreden dat onlangs in Podium Boxtel werd gehouden, treedt One Two Trio op. Zanger Freek van Daal laat weten dat de band graag de plek van Kaz Lux inneemt. ,,We bestaan dit jaar vijftien jaar en bieden dit concert graag aan de Boxtelse gemeenschap aan", aldus Van Daal.

Het optreden van Go Rome begint om 21.00 uur. One Two Trio verschijnt omstreeks 22.00 uur op het Marktpodium. Beide optredens zijn gratis. Vanaf 19.30 uur kan het publiek opwarmen met het zangevenement 'Boxtel zingt mee'.

Auteur: Marc Cleutjens

Advertenties