RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:56:12    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 29 december 2014 13:54 uur, laatst gewijzigd op 29 december 2014 13:55 uur

Optocht Ploegersland

Optocht Ploegersland

Op zondag 15 februari 2015 organiseert Prinsenvereniging De Ploegers uit Liempde wederom de jaarlijkse carnavalsoptocht. Het motto van Z.D.H. Prins Witte d’n Urste luidt: ‘Alleen mi z’n alle kunne we Liemt laote knalle!’. Deze spreuk en alle actuele gebeurtenissen in binnen- en buitenland zullen ervoor zorgen dat het publiek de meest originele en verrassende creaties kan aanschouwen. Inschrijven voor deelname aan de optocht kan tot en met 1 februari 2015.

Iedereen kan meedoen aan de optocht, door zich tijdig in te schrijven. Deelname is mogelijk in de navolgende categorieën: Loopgroepen junioren tot 4 personen, Loopgroepen junioren meer dan 4 personen, Loopgroepen senioren tot 4 personen, Loopgroepen senioren meer dan 4 personen en Wagens. Naast prijzen voor deze categorieën wordt deze editie ook weer de verenigingsprijs uitgereikt. In aanmerking voor deze prijs komen deelnemende carnavalsverenigingen, buurtverenigingen, sportverenigingen etc. uit elk van de hierboven genoemde categorieën die zich tevens inschrijven als vereniging (met vermelding van KvK-nummer) en welke met een minimaal aantal van 11 personen aan de optocht deelnemen.

Inschrijven kan tot en met 1 februari 2015. Voor nadere informatie of voor een inschrijfformulier, graag contact opnemen met Claudia Megens – tel. (0411) 63 31 24 of via e-mail optochtploegersland@gmail.com. Ook is via de website www.ploegers.nl rechtstreeks in te schrijven voor de optocht.

Auteur: De Ploegers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies SNS Bank Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Doornmalen electro Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Beleef Boxtel