02:22:17    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 13 april 2013 19:27 uur, laatst gewijzigd op 14 april 2013 21:30 uur

Opnieuw paard ernstig mishandeld

Opnieuw paard ernstig mishandeld

De dierenpolitie Oost-Brabant meldde zaterdag via Twitter dat tussen Boxtel en Oirschot een aantal paarden seksueel is misbruikt. Inmiddels is duidelijk dat het om een paard gaat dat in een weiland staat aan De Bocht in Lennisheuvel.

Een 42-jarige vrouw uit Boxtel deed zaterdag aangifte van de mishandeling in Lennisheuvel. De merrie van het ras IJslanders had uitwendige en inwendinge beschadigingen nabij het geslachtsdeel. Het incident vond plaats tussen vrijdag 19.00 uur en zaterdag 10.00 uur.

Vier weken geleden werd in een weiland nabij natuurgebied Banisveld in Boxtel tussen woensdag 13 maart en donderdag 14 maart ook een merrie ernstig mishandeld. Een woordvoerder van de politie geeft aan dat het onduidelijk is of beide zaken iets met elkaar te maken hebben, maar dat alle tips welkom zijn. De politie roept getuigen op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo