RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
15:07:32    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 12 december 2013 13:04 uur, laatst gewijzigd op 12 december 2013 13:08 uur

Opnieuw hulp voor bakkerij

Opnieuw hulp voor bakkerij

Op de foto: Woonstichting Sint-Joseph stelde na de grote brand in de wijk Selissenwal een pand aan de Van Beekstraat beschikbaar voor bakkerij Jan de Leijer. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

Het pand van bakkerij Jan de Leijer aan de Sint-Severusstraat werd in de nacht van vrijdag op zaterdag volledig verwoest door een grote brand. Vanuit verschillende kanten krijgt eigenaar Tiny Schalkx inmiddels hulp aangeboden. Zo is inmiddels een verkooppunt ingericht in het oude pand van de apotheek aan de Van Beekstraat. Vanaf vrijdag kunnen twee medewerkers van bakkerij Jan de Leijer terecht bij hun vakgenoot Jos van Eijndhoven aan de Barrierweg in Liempde om banket te bakken.

De Liempdse bakker Van Eijndhoven weet precies wat Tiny Schalkx en zijn medewerkers doormaken. ,,In 2006 hebben wij zelf brand gehad in de bakkerij. Ik vind dat als je iets voor elkaar kunt betekenen, je dit ook moet doen. Dus ik heb Tiny gebeld met de vraag of ik iets voor hem kon doen. We hebben afgesproken dat twee medewerkers bij mij de komende tijd terecht kunnen om al hun banket te bakken. Dit wordt dan weer verspreid over de twee winkels.”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Huidtherapie SNS Bank Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding