19:10:00    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 12 december 2013 13:04 uur, laatst gewijzigd op 12 december 2013 13:08 uur

Opnieuw hulp voor bakkerij

Opnieuw hulp voor bakkerij

Op de foto: Woonstichting Sint-Joseph stelde na de grote brand in de wijk Selissenwal een pand aan de Van Beekstraat beschikbaar voor bakkerij Jan de Leijer. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

Het pand van bakkerij Jan de Leijer aan de Sint-Severusstraat werd in de nacht van vrijdag op zaterdag volledig verwoest door een grote brand. Vanuit verschillende kanten krijgt eigenaar Tiny Schalkx inmiddels hulp aangeboden. Zo is inmiddels een verkooppunt ingericht in het oude pand van de apotheek aan de Van Beekstraat. Vanaf vrijdag kunnen twee medewerkers van bakkerij Jan de Leijer terecht bij hun vakgenoot Jos van Eijndhoven aan de Barrierweg in Liempde om banket te bakken.

De Liempdse bakker Van Eijndhoven weet precies wat Tiny Schalkx en zijn medewerkers doormaken. ,,In 2006 hebben wij zelf brand gehad in de bakkerij. Ik vind dat als je iets voor elkaar kunt betekenen, je dit ook moet doen. Dus ik heb Tiny gebeld met de vraag of ik iets voor hem kon doen. We hebben afgesproken dat twee medewerkers bij mij de komende tijd terecht kunnen om al hun banket te bakken. Dit wordt dan weer verspreid over de twee winkels.”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Olieenzo buisman optiek Geld en Makelaardij EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Podium Boxtel Doornmalen electro Beleef Boxtel Remax-optimus Alfa Elan Bikes support