09:40:22    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 10 mei 2012 11:14 uur, laatst gewijzigd op 11 mei 2012 14:50 uur

Oplevering Princenhof van start

Oplevering Princenhof van start

Op de foto: Joke en Jan Cornelissen ontvangen de sleutel van hun appartement in Het Princenhof. (Foto: Peter de Koning).

Bouwvakkers leggen deze week de laatste hand aan appartementencomplex Het Princenhof in Boxtel-Oost. Jan en Joke Cornelissen ontvingen donderdag als eerste nieuwe bewoners de sleutel uit handen van Rob Dekker, directeur-bestuurder van Woonstichting Sint-Joseph.

,,Het is hier echt prachtig geworden", zei Joke trots toen ze haar nieuwe woning binnenstapte. Het echtpaar Cornelissen woonde 34 jaar aan de Beneluxlaan en volgde de bouw van het complex op de voet. ,,We kennen deze wijk goed en alles zit dicht in de buurt, zoals een supermarkt, huisarts en apotheek. Toen we twee jaar geleden hoorden over dit project, hebben we meteen onze kans gegrepen", vertelde Jan.

Tot en met eind juni worden alle 74 huur- en 24 koopwoningen in fases opgeleverd. ,,In mei krijgen alle bewoners van gebouw 1 de sleutel. Daarna volgen de woningen in gebouw 2 van Het Princenhof”, licht Sophie Kracht, woordvoerster van Sint-Joseph, toe. Alle huurwoningen zijn inmiddels verhuurd. Er zijn nog wel appartementen te koop op de plek van het vroegere zwembad Den Haagakker. Mochten deze woningen niet verkocht worden, dan biedt de woonstichting ze na de zomer te huur aan.

Sint-Joseph heeft een Facebookpagina aangemaakt voor bewoners van Het Princenhof. Kijk op http://www.facebook.com/#!/hetprincenhof voor alle informatie, ontwikkelingen en nieuwtjes over het appartementengebouw.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Olieenzo TopSlank Beleef Boxtel Toverboom Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Geerts advies Alfa Geld en Makelaardij Elan Bikes support Podium Boxtel Huidtherapie Meubelmakerijdenberg