23:54:30    zondag, 21 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 30 september 2011 09:26 uur, laatst gewijzigd op 30 september 2011 12:27 uur

Opknapbeurt Kapelweg uitgesteld

Het gedeelte van de Kapelweg in Boxtel tussen de kruising Kapelweg-Kromakker en de kruising Kapelweg-Akkerstraat kijgt niet vrijdag maar pas maandag 3 oktober een opknapbeurt. ,,Het onderhoud aan de weg is uitgesteld omdat er momenteel zoveel vraag is vanuit de hele regio naar asfalt, dat het vrijdag niet geleverd kon worden", liet woordvoerder Bas Schel van de gemeente Boxtel vrijdagochtend weten.    

Door de onderhoudswerkzaamheden is het weggedeelte maandag voor alle verkeer afgesloten. De omleidingroutes worden met borden aangegeven.

Een aannemer voert in opdracht van de gemeente Boxtel sinds maandag 12 september groot onderhoud uit aan diverse asfaltwegen, waaronder eerder al in delen van de Nieuwe Nieuwstraat, Hoogheem en de Hendrik Verheeslaan en daarnaast aan de Bredrodeweg, Eindhovenseweg en de Keulsebaan tussen de rotonden Everbos en De Goor.   

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Gemeente Boxtel Geerts advies Doornmalen electro Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht