01:51:12    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 30 oktober 2013 12:27 uur, laatst gewijzigd op 30 oktober 2013 12:28 uur

Opera Familia in Podium Boxtel

Opera Familia in Podium Boxtel

Op de foto: Mezzo sopraan Carla van der Veldt, bariton Paul van der Veldt en sopraan Belinda Vermeer van Opera Familia treden donderdag 31 oktober op in Podium Boxtel. (Foto: Toon Buchner).

De theaterconcertshow ’Het gaat alleen maar om de Liefde’ van Opera Familia is donderdag 31 oktober te zien in Podium Boxtel aan de Burgakker. In de voorstelling presenteert het gezelschap een repertoire variërend van opera tot musical en film. Ook eigen Nederlandstalige composities en gedichten worden ten gehore gebracht.

In 2011 brak Opera Familia door in het televisieprogramma Holand’s Got Talent en vorig jaar ging de voorstelling ’Het gaat alleen maar om de Liefde’van start. Wegens succes is deze dit seizoen geprolongeerd. De wervelende show bestaat uit hoogepunten uit film, musical en opera. Ook evergreens van onder meer Andrea Bocelli en Il Divo maken deel uit van de voorstelling.

Naast het debuutalbum ’Il Canto’ is de groep ook bekend van het nummer ’The Crown of Love’ dat werd geschreven voor het nieuwe koningspaar. Opera Familia is voorts ambassadeur van de stichting ’Vier het Leven’ en ’Play4Kids’. Voor volgend jaar staat een theatertour door Duitsland en België gepland.

Kaarten voor de voorstelling kosten 22,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.podiumboxtel.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Geld en Makelaardij Geerts advies Toverboom Beleef Boxtel buisman optiek Remax-optimus Elan Bikes support TopSlank Huidtherapie Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Filipe Olieenzo Alfa